Despre

Loka Residence – Noul tau camin

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati investitori din domeniul HoReCa din Capitala, anunta initiere unor proiecte rezidentiale de mare amploare in Bucuresti, Sectorul 3 si Sectorul 4, dar si in Ilfov.

Florin Diaconu, impreuna cu mai multi investitori au achizitionat mai multe terenuri in diferite zone ale Capitalei, a caror suprafata depaseste 10.000 mp, pe care vor initia mai multe proiecte imobiliare, ce vor avea in componenta peste 350 de apartamente de tip premium si mass market. Valoarea initiala estimata a investitiilor depaseste suma de 15 milioane de euro.

Fondatorul mai multor restaurante de renume din Capitala, precum: Loka Lounge, Arogant by Loka, Duman Restaurant Cuisine si Mozzafiato Restaurant @ Lounge, a decis aceasta schimbare, avand in vedere faptul ca domeniul investitiilor in imobiliare a fost un domeniu mult mai stabil si predictibil in perioada pandemiei de Covid – 19, prin comparatie cu domeniul HoReCa a carui activitate a fost destul de afectata de restrictiile existente din aceasta perioada.

Primele apartamente vor fi finalizate incepand cu primavara anului viitor, dar lucrarile au fost deja demarate in Sectorul 4 din Capitala si in Ilfov, urmand ca in urmatorii 2 ani sa fie derulate si finalizate investitiile din Sectorul 3.

Localizare Loka Residence

Localizarea foarte buna, compartimentarea excelenta si mai ales dorinta investitorilor de a satisface cerintele clientilor, bazata pe o indelungata experienta in domeniul HoReCa, reprezinta atuuri importante in succesul acestui nou brand imobiliar.

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub aceasta marca, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti, ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila, datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate, dar si datorita dezvoltarii fulminante a intregii infrastructuri din aceasta zona.

Loka Residence  va cuprinde  in prima faza blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime, P+3 etaje + etajul 4 retras, insotite de numeroase facilitati complementare proiectului rezidential, cum sunt la parter, spre exemplu spatiile comerciale, menite sa completeze gradul de confort din interiorul acestui ansamblu, parcari delimitate ce insotesc unitatile locative oferite spre vanzare, spatii verzi amenajate si o excelenta functionalitate..

Proiectul dispune pe langa acest amplasament excelent si de un concept interesant, fiind gandit inca de la inceput de catre dezvoltatorii acestuia ca un proiect rezidential cu o functionalitate foarte buna, iar aici trebuie punctat chiar si regimul redus de inaltime al imobilelor, care asigura un grad de confort si intimitate crescut noilor rezidenti.

Structura blocuri Loka Residence

Structura imobilelor din cadrul Loka Residence se realizeaza in conformitate cu cele mai riguroase cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic.

Materiale de constructii de calitate

Bloc construit si realizat din beton armat

Fiecare unitate in parte este contorizata individual

Unitati comerciale multiple: Lidl, Mega Image, Sun Plaza Mall

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porothermfinisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil, puse la dispozitia dumneavoastra de catre designerii departamentului de finisaje al proiectului. Acestia va vor consilia in cele mai bune si mai potrivite moduri, pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Echipa de arhitecti ai proiectului s-a asigurat ca aceste imobile sunt construite dupa un plan de situatie studiat si reglementat urbanistic, ca sistemul constructiv este realizat din beton armat, si compartimentarile vor fi integrale din caramida Porotherm, cu o hidroizolatie de cea mai buna calitate, iar la interior finisajele propuse de acestia sunt din gama premium/lux.

Fiecare unitate in parte este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si o centrala proprie de 24 kw cu radiatoare, atent distribuite pentru fiecare camera in asa fel incat viitorii locatari sa nu aiba nici o problema din punct de vedere termic.

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor, prin pozitionarea excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Open chat
Ce tip de apartament cauti?